Αντιφασιστικό κίνημα
Μαρούσι: Κλείστε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Πορεία ενάντια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, τον περασμένο Ιούλη

Συνεχίζεται η μάχη για να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, με την συγκέντρωση και την πορεία που καλεί την Πέμπτη 16 Οκτώβρη στις 6.30μμ στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων. Την Παρασκευή 10 Οκτώβρη έγινε με μεγάλη επιτυχία συγκέντρωση-συναυλία στο ίδιο σημείο.
\r\n
 
\r\n
\r\n
Στη συναυλία έκανε παρέμβαση και η ΚΕΕΡΦΑ καλώντας τον κόσμο που συμμετείχε στη διήμερη Αντιφασιστική Συνάντηση στο Ρουφ. 
\r\n
Μετά τις αντιφασιστικές πρωτοβουλίες του κόσμου της περιοχής οι φασίστες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα γραφεία που άνοιξαν τον περασμένο Ιούλιο. 
\r\n
 
\r\n
Όπως έχει γραφτεί στον τύπο, ο ιδιοκτήτης του γραφείων στο Μαρούσι ζητά από τις 8 Αυγούστου, με εξώδικη δήλωσή του, την αποχώρησή τους από το κτίριο που «όλως παράνομα και αυθαίρετα κάνουν χρήση», αφού δεν έχει υπογραφεί μισθωτήριο. Η επιτυχία της αντιφασιστικής κινητοποίησης αυτής της Πέμπτης, θα είναι ένα ακόμα βήμα για να προστεθεί και το Μαρούσι στον μακρύ κατάλογο των αντιφασιστικών πόλεων που με την πλατιά και ενωτική δράση του κόσμου κατάφεραν να κλείσουν τα γραφεία των χρυσαυγιτών, να διαλύσουν τα τάγματα εφόδου και την φασιστική τρομοκρατία στους δρόμους.
\r\n