Ελευθεροτυπία

Οι Financial Crimes κυκλοφόρησαν προκήρυξη που τονίζει ότι χρειάζεται να βγει απόφαση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αφού είναι φανερό ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας και να δώσουν μήνυμα και σε άλλα μαγαζιά του κλάδου να συντονιστούν μαζί τους.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξή τους: «να κλιμακώσουμε με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Κάθε δεύτερη μέρα να έχουμε γενική συνέλευση για να βλέπουμε την πορεία του αγώνα, αλλά και τις δράσεις μας προς τον κλάδο και την κοινωνία. Όσο η έκδοση της εφημερίδας συνεχίζεται κανονικά, ούτε πίεση εξασκούμε στην εργοδοσία, ούτε στην κυβέρνηση. Για αυτό χρειάζεται η απεργία μας να συνοδευτεί με έκδοση της «Ελευθεροτυπίας των εργαζόμενων της».

Επίσης, τονίζουν ότι χρειάζεται μαζική συμμετοχή στην συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη έξω από το Alter, την οποία συνδιοργανώνουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας.

Διαβάστε επίσης

ΜΜΕ: Η αντίσταση δυναμώνει

ALTER: Συμπαράσταση μέχρι τη νίκη

ΔΟΛ

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας

Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελάδας

Άλλα νέα από τους εργατικούς χώρους

Όλη η Ελευσίνα στο πλευρό των απεργών της Χαλυβουργίας

Ναυπηγεία: Στο δρόμο του αγώνα ξανά

15 Δεκέμβρη: Μέρα απεργιακής δράσης

Εκλογές στα Συνδικάτα - Άνοδος της Αριστεράς

Νοσοκομεία: Καζάνι που βράζει

Βοήθεια στο Σπίτι

ΕΜΔΥΔΑΣ: 24ωρη απεργία

Εργαζόμενοι ΕΚΠΑ