ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλα τα μέτωπα

Τα θέματα συζήτησης που κυριάρχησαν ήταν η απεργία στις 10 Φλεβάρη, η πάλη ενάντια στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και η δράση μετά το μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 26 Γενάρη.

Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με άλλες δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς οργανώνει διαδήλωση-εξόρμηση το Σάββατο 6 Φλεβάρη από την Ομόνοια στο Σύνταγμα. Για τις 10 Φλεβάρη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους φίλους, τα μέλη και όλους τους εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος για την Αθήνα. 

Επίσης, θα υπάρξει κοινή ανοιχτή σύσκεψη με προσανατολισμό να είναι όλες οι αριστερές κινήσεις και κόμματα για να οργανωθεί ένα μεγάλο απογευματινό συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή στις 16 Φλεβάρη, ημέρα που θα συζητιέται το Πρόγραμμα Σταθερότητας στο ECOFIN.

Θα παρθεί πρωτοβουλία για καμπάνια ενάντια στο σχέδιο Καλλικράτης, η οποία θα καθοριστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Συντονιστικού. Τέλος, στις 27-28 Μαρτίου θα οργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων για να συζητηθεί η δράση και η λειτουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2 
Εργατικό Κέντρο 6μμ, Η μάχη ενάντια στο «πρόγραμμα σταθερότητας»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2 ΕΔΟΘ 7μμ
Η απεργία στις 10 Φλεβάρη και η απάντηση ενάντια στο Πρόγραμμα Σταθερότητας
Ομιλητές: Μάκης Γεροντίδης, συνδικαλιστής ΔΟΥ, Ντίνα Ρέππα, Δ.Σ. ΔΟΕ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΨΥΧΙΚΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2 
Στέκι Χαλανδρίου 7.30μμ
Τα μέτωπα της περιόδου