Γιορτή της Εργατικής Αλληλεγγύης στις 12 Γενάρη

Στο χώρο του τυπογραφείου όπου έβγαινε παλιά το «Ρομάντσο», στην οδό Αναξαγόρα 3-5 θα γίνει στις 12 Γενάρη η γιορτή της Εργατικής Αλληλεγγύης. Όπως δηλώνει στην Καθημερινή της Κυριακής ο Βασίλης Χαραλαμπίδης, συνιδρυτής του Bios, στο χώρο αυτό «στήνεται το επόμενο μεγάλο βήμα της ομάδας του Bios: μια καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα που απευθύνεται στη δημιουργική κοινότητα της Αθήνας και ανοίγει για μια πρώτη πειραματική φάση λειτουργίας στις 14 Δεκέμβρη».

Η γιορτή της Εργατικής Αλληλεγγύης θα έχει ζωντανή μουσική. Οι πρώτες συμμετοχές είναι από μουσικούς όπως ο Alex de Leon και οι Latin Collection, οι ΜΟΤΙVO 4, Radio Sol, Βut I Fly, ο Dj Andrew Banner και παρτιζάνικα τραγούδια από τους Γιάννη Σιδηρά, Βερόνικα Μπιέλιτσα και Θένια Χρήστου.

Επίσης, θα υπάρχει πολυεθνική κουζίνα με τη βοήθεια των Κοινοτήτων των μεταναστών που ετοιμάζουν ξεχωριστές γεύσεις για όσους βρεθούν στη γιορτή και πολλά διαφορετικά ποτά.

Προμηθευτείτε προσκλήσεις και αφίσες από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΣΕΚ ή από το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο που εκείνη τη μέρα θα μεταφερθεί στην οδό Αναξαγόρα.

Η ώρα έναρξης της γιορτής είναι στις 8μμ και η τιμή ενίσχυσης είναι 10 ευρώ. Σας περιμένουμε όλους!