Συνελεύσεις - εκδηλώσεις ΚΕΕΡΦΑ για τις 19Γ

Συνεχίζονται πανελλαδικά οι συνελεύσεις, οι εκδηλώσεις και οι συσκέψεις για την καλύτερη οργάνωση και το άπλωμα της καμπάνιας για το συλλαλητήριο στις 19 Γενάρη.

Στο Ρέθυμνο η τοπική ΚΕΕΡΦΑ κάλεσε σύσκεψη το Σάββατο 8/12 στο Στέκι των Πολιτιστικών Ομάδων του πανεπιστημίου. “Αίσθηση έχει κάνει στους κύκλους των φοιτητών, και όχι μόνο, η προσπάθεια των Χρυσαυγιτών να πατήσουν πόδι στο πανεπιστήμιο. Μετά την απόπειρα τους να εμφανιστούν στις συνελεύσεις των τμημάτων της Ψυχολογίας και της Φιλοσοφίας, αποφασίσαμε πως πρέπει στους φοιτητικούς συλλόγους να ενεργοποιήσουμε τον κανονισμό που απαγορεύει δολοφονική και προβοκατόρικη δράση των φασιστικών συμμοριών στο πανεπιστήμιο. Συζητήσαμε ένα ολόκληρο πρόγραμμα δράσης με εντονότερη παρουσία στα σχολεία με εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις, πανό και σειρά άλλων δράσεων που θα κάνουν γνωστή την πανελλαδική κινητοποίηση για το Σάββατο 19Γ”, τόνισε μιλώντας στην Ε.Α. η Βάσω Σπυράκου, φοιτήτρια στην Κοινωνιολογία Ρεθύμνου.

“Πάνω από 25 άτομα βρέθηκαν στην εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική ΚΕΕΡΦΑ στην Καλλιθέα με ομιλητή τον Θ. Καμπαγιάννη. Ηδη το Σωματείο των Εργαζόμενων στο Δήμο Καλλιθέας έχει βγάλει ψήφισμα στήριξης και συμμετοχής στις 19 Γενάρη, μια σημαντική απόφαση που εμπλέκει ένα από τα πιο μεγάλα και ενεργά σωματεία εργαζόμενων της περιοχής μας με την οργάνωση της 19Γ” μας είπε ο Ραφαήλ Καστρίτσης.