Οικονομική εξόρμηση: Στόχος 120.000 ευρώ

Στα 65.000 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 13.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες και φίλους της εφημερίδας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση να αγοράσουν το προηγούμενο φύλλο με έκτακτη τιμή ενίσχυσης 3 ευρώ, στηρίζοντας την προσπάθεια να γίνει η Εργατική Αλληλεγγύη 20σελιδη από την καινούργια χρονιά. Χάρη σ’ αυτήν την ανταπόκριση καταφέραμε να αυξήσουμε την κυκλοφορία του φύλλου και να δώσουμε σημαντική ώθηση και στην οικονομική εξόρμηση.

Συνεχίζουμε την εξόρμηση σε όλους τους εργατικούς χώρους και τις γειτονιές τις επόμενες μέρες, ζητώντας να ενισχύσετε οικονομικά αγοράζοντας προσκλήσεις για την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουμε το Σάββατο 12 Γενάρη (δείτε δίπλα).

Ευχαριστούμε, τέλος, για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: Θανάσης Δ. 100 ευρώ, Ιλέϊν Χ. 60, από 50 ευρώ Γιάννης Κ., Σταυρούλα Κ., Ντίνα Θ., Νίκος Δ. και Σίσσυ Ζ., Εμμανουέλλα Τ. 40 ευρώ, από 30 ευρώ Θάλεια Μ., Χρυσάνθη Μ., Γιώργος Α., Ηλίας Κ., Νίκος Λ., Ευγενία Κ., Βασίλης Μ., από 25 ευρώ Σοφία Κ. και Γιώργος Α., από 20 ευρώ Βασίλης Κ., Χριστίνα Κ., Δημήτρης Μ., Ιωάννα Λ., Μάρω Μ., Γιάννης Μ., Βαγγέλης Τ., από 15 ευρώ Αργυρή Ε., Θράσος Τ., Στρατής Κ., από 10 ευρώ Τασούλα Τ. και Κώστας Μ.