Οικονομική εξόρμηση: Στόχος 120.000 ευρώ

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας που με την πολιτική και οικονομική τους στήριξη συνέβαλαν στη νίκη της Εργατικής Αλληλεγγύης κόντρα στους φασίστες μηνυτές της.

Συνεχίζουμε το ίδιο αποφασιστικά έχοντας μπροστά το 4ημερο φεστιβάλ «Μαρξισμός 2014». Κλείστε τη συμμετοχή σας και προμηθευτείτε επιπλέον προσκλήσεις για τον κύκλο και το σωματείο σας. Ευχαριστούμε ΟΛΜΕ, ΕΙΝΑΠ. ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΤΟΕ, ΣΥΠΕΤΕ-ΠΠ ΕΘΝΑΚ, ΠΟΣΣΥΠΟ, Εργ. Κέντρο Κέρκυρας που ενίσχυσαν οικονομικά αγοράζοντας προσκλήσεις για το τετραήμερο.

Ευχαριστούμε τέλος τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που έστειλαν 100 ευρώ από το πάρτυ που οργάνωσαν στο Ν. Ηράκλειο καθώς και για τις προσωπικές ενισχύσεις που συνεχίζονται: Αποστόλης Λ. 500 ευρώ, Λέανδρος Μ. 400, από 200 ευρώ Γιώργος Ρ. και Βαγγελιώ Τ., από 100 Γιάννης Π., Μαρίνος Ψ., Έφη Σ., Μαρία Π., Κώστας Κ., Γιώργος Ζ., Ελένη Δ., από 50 Γιώργος Α., Μιχάλης Μ., Νίκος Μ., Θανάσης Κ., Παναγιώτης Κ., από 30 Βασίλης Κ. και Τασούλα Β., από 20 Φίλιππος Κ., Βασίλης Ζ., Φώτης Φ. και Χρήστος Σ.