Πολιτική
Έξω οι φασίστες από τον ΙΣΑ

Εκλογές θα παραγματοποιηθούν στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το μεγαλύτερο της χώρας, στις 12 και 13 Οκτώβρη και το κατέβασμα της Χρυσής Αυγής σε αυτές, είναι μια τεράστια πρόκληση.
\r\n
\r\n
 
\r\n
Τρεις μέρες πριν την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το Δ.Σ του Πατούλη, δεξιού προέδρου του ΙΣΑ και δημάρχου Αμαρουσίου, δέχτηκε την κατάθεση ψηφοδελτίου από τους ναζί.
\r\n
 
\r\n
Από την πλευρά της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή, μπήκε θέμα άμεσης ακύρωσης του ψηφοδελτίου, αποκλεισμού και διαγραφής των φασιστών από τους ιατρικούς συλλόγους.
\r\n
 
\r\n
Παρότι η πρότασή μας συγκέντρωσε τις ψήφους όλης της Αριστεράς, μειοψήφισε με 4 – 6, καθώς οι παρατάξεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τη γραμμή των Σαμαροβενιζέλων που τους κάνουν πλάτες, την καταψήφισαν, ενώ υπήρξαν και 4 αποχωρήσεις, μελών του Δ.Σ που δεν θέλησαν να πάρουν θέση.
\r\n
\r\n

Μαχαιροβγάλτες

\r\n
\r\n
Είναι πρόκληση, έστω και η παρουσία της Χρυσής Αυγής, στις εκλογές του ΙΣΑ, όταν η ναζιστική οργάνωση είναι υπόδικη με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, όταν τα μέλη της μπαινοβγαίνουν στη φυλακή και οι επιθέσεις της σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, νεολαίους και αγωνιστές συνεχίζονται. Όταν οι μαχαιροβγάλτες ακόμα και σήμερα δηλώνουν αμετανόητοι για ό,τι έχουν κάνει. Είναι πρόκληση να φιγουράρουν ονόματα στο ψηφοδέλτιο τους σαν του ψυχίατρου Παρασχάκη που έδινε βεβαιώσεις για άδεια οπλοφορίας, και αναβολές από τα δικαστήρια στους φασίστες της Χ.Α.   
\r\n
 
\r\n
Θα μας βρουν απέναντί τους. Τόσο οι νεοναζί, όσο και οι δύο παρατάξεις που παίζουν τα παιχνίδια των Σαμαροβενιζέλων. Ο ιατρικός κόσμος θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 18 και 19/9 και θα συνεχίσουμε μέχρι να τους πετάξουμε έξω από τα νοσοκομεία, έξω από ολόκληρη την κοινωνία. 
\r\n
 
\r\n
Χρίστος Αργύρης, υποψήφιος στις εκλογές του ΙΣΑ με την Ενωτική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
\r\n