Εργαζόμενοι ΜΜΕ

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το ειδικό τετρασέλιδο για την κρίση που το χρησιμοποίησαν και άλλοι εργαζόμενοι στο χώρο τους. Ο «Φάκελος Κρίση», όπως το ονόμασαν, βάζει τρανταχτά επιχειρήματα γιατί δεν πρέπει να κάνουμε καμία θυσία για τους κερδοσκόπους και τους τραπεζίτες. Απαντάει σε πολλά ζητήματα: «πως ήρθε το μενού της Αργεντινής(ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) και τι σημαίνει», γιατί οι «θυσίες δεν φέρνουν αποτέλεσμα», αν αυτό που συμβαίνει είναι «ελληνική ασθένεια» και άλλα.

«Αυτή η πρωτοβουλία μας έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια και στις περιοδείες που κάνουμε και από ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουμε πάρει. Εξορμήσεις για την απεργία έχουμε κάνει στην Ημερησία, στο ΕΘΝΟΣ, στο Goal, στα ραδιόφωνα 9.84, στον Επικοινωνία FM και στον Sentra. Ακόμα έχουμε πάει στο ΔΟΛ, στο Άλτερ, στο Κέρδος και αλλού. Θέλουμε να κατέβουμε στο Μουσείο με πολύ κόσμο που θα απεργήσει και να διαδηλώσουμε με τα άλλα σωματεία», μας είπε ο Κώστας Σαρρής, δημοσιογράφος στην Ημερησία.

Στην ΕΡΤ οι F.C.έχουν κυκλοφορήσει τετρασέλιδη προκήρυξη για την απεργία. Ταυτόχρονα, τονίζουν ότι βασική μάχη είναι η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης και η μονιμοποίηση των συμβασιούχων του δημόσιου καναλιού που είναι από τα πιο χτυπημένα κομμάτια.

Κάλεσμα για την απεργία έχει βγάλει και η ΠΟΣΠΕΡΤ που καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10.30 στο Μουσείο για συμμετοχή στην διαδήλωση με τα συνδικάτα. Οι Financial Crimes θα έχουν προσυγκέντρωση με το πανό τους στο Μουσείο στις 10 το πρωί.