Γράμματα και σχόλια
Φασιστική επίθεση στο περιοδικό Σοσιαλισμός από τα Κάτω

Φασιστική επίθεση δέχτηκε η ιστοσελίδα του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω. Την Κυριακή, παραμονή της 25ης Μαρτίου, άγνωστοι χάκερ παραβίασαν την ιστοσελίδα και ανάρτησαν άρθρα για τον Χίτλερ και τη Χούντα καθώς και ναζιστικά σύμβολα και φωτογραφία του Πατακού.

Η επίθεση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους συντρόφους που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα, οι φασιστικές αναρτήσεις απομακρύνθηκαν και η ιστοσελίδα επαναλειτουργεί κανονικά. Εντοπίστηκαν δυο ΙΡ από όπου προήλθαν οι επιθέσεις, μία του εσωτερικού και μία από την Ολλανδία.

Καταγγέλλουμε αυτή τη φασιστική πρόκληση που εντάσσεται στα πλαίσια της μανιασμένης προσπάθειας των νεοναζί να σηκώσουν κεφάλι. Μετά τα μεγάλα διεθνή αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά συλλαλητήρια της 16 Μάρτη και ενώ πλησιάζει η συμπλήρωση 4 χρόνων από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, τα κυκλώματα της εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να ανασυνταχτούν με χτυπήματα σε πρόσφυγες, μετανάστες και την Αριστερά. Δεν θα τους αφήσουμε!

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες/ριες να στηρίξουν το ευρύτερο κίνημα, αλλά και το περιοδικό που συμβάλλει συστηματικά στην πάλη ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. 

Αθήνα, 25 Μάρτη 2019
Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω

www.socialismfrombelow.gr
sosialismosapotakato@gmail.com