Δημοτικές εκλογές
Aρχίζουν τα Nτιμπέιτ

Mόνο τέσσερις από τους υποψηφίους δημάρχους για το Δήμο Αθήνας θα περιλαμβάνει το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τον Δήμο Αθηναίων. Τον Νάσο Ηλιόπουλο, τον Κώστα Μπακογιάννη, τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νίκο Σοφιανό, την Τρίτη 26/3 στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή Επόμενη Μέρα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Είναι ένα ερώτημα με ποια ακριβώς κριτήρια έγινε η επιλογή μόνο των τεσσάρων συγκεκριμένων υποψηφίων. Με βάση την προηγούμενή τους παρουσία ή δράση στο δήμο; Μόνο ο Σοφιανός είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθήνας. Με βάση το μέγεθος των κομμάτων που υποστηρίζουν τις κατά τα άλλα “ανεξάρτητες” κινήσεις του Γερουλάνου και του Μπακογιάννη; 

• Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Πανελλήνιο (διοργάνωση:Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως, Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτικής Κοινότητας, Φοιτητών /Φοιτητριών του Οικονομικού Πανεπιστημίου) πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά και ο ρόλος του Δήμου στην αντιμετώπιση των συνεπειών με κοινωνική ευαισθησία σε χρήστες και γειτονιές" με καλεσμένους για να τοποθετηθούν τους υποψήφιους δημάρχους Αθήνας Γερουλάνο, Ηλιόπουλο, Κωνσταντίνου, Μπακογιάννη, Σοφιανό, Τσιρώνη.