Η Αριστερά
Οικονομική Εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Στηρίξτε την Εργατική Αλληλεγγύη

Στα 36.550 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 3.300 ευρώ που συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα. 

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ανανέωσαν την συνδρομή τους: Σμαράγδη Μ., Αποστόλη Λ., Κατερίνα Μ., Δημήτρη Χ. και Κώστα Δ. καθώς και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: από 75 ευρώ Τριαντάφυλλος Γ. και Αγγελική Γ., από 100 ευρώ Πέτρος Π., Μαρία Α., Γιώργος Τ. και Κώστας Β., από 50 ευρώ Φώτης Κ., Κωνσταντίνα Π., Γιάννης Κ., Σωτήρης Δ., από 40 ευρώ Γεράσιμος Σ. και Άννα Β., Μύρων Μ. 30 ευρώ, από 20 ευρώ Γιώργος Κ., Τάκης Χ., Χρήστος Κ., Βασίλης Γ., Γεωργία Δ. και Βαγγέλης Μ., από 10 ευρώ Νίκος Κ., Σπύρος Ν., Δήμητρα Κ., Νίκος Β., Κατερίνα Σ., από 5 ευρώ Ηλίας Σ. και Ματίνα Σ. 

Τις επόμενες μέρες κλείνουν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στις 7 Ιούλη. Δίνουμε τη μάχη με τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πανελλαδικά, με τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του ΣΕΚ στην πρώτη γραμμή και αυτής της μάχης. Ενισχύστε όσο περισσότερο μπορείτε για να ξεπεράσουμε όλες τις οικονομικές πιέσεις και να βγάλουμε περισσότερο ενισχυμένη την αντικαπιταλιστική αριστερά!

Στόχος 50.000€