Χαλυβουργία: 3 μήνες απεργία

Την Τετάρτη 1/2 οι Χαλυβουργοί θα βρεθούν στο πλευρό των εργατών της Ν/Ε Ζώνης του Περάματος που κάνουν στάση εργασίας για να υπερασπίσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις τους από την επίθεση που έχουν εξαπολύσει εφοπλιστές και εργολάβοι. Η συγκέντρωση είναι στις δεξαμενές Βασιλειάδη στο λιμάνι της Δραπετσώνας στη 1μμ με πορεία στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την Πέμπτη οι Χαλυβουργοί μαζί με την Επιτροπή Γυναικών θα βρεθούν ξανά στο κέντρο της Αθήνας καλώντας σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις 11 στην Ομόνοια και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας.

Από όλο τον κόσμο

Η συμπαράσταση συνεχίζει να απλώνεται και πέρα από την χώρα, με εκατοντάδες συνδικάτα, ενώσεις αλλά και πολιτικούς φορείς από ολόκληρο τον κόσμο να στέλνουν την οικονομική τους συμπαράσταση και τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς.

Πολύμορφες συνεχίζουν να είναι και οι δράσεις συμπαράστασης όπως αυτή που οργάνωσε ο θίασος του θεάτρου “Αλέκος Αλεξανδράκης” οι οποίοι παραχώρησαν τα έσοδα της παράστασής τους - “Η Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο- την Τρίτη 31/1 σαν ενίσχυση στο σωματείο των Χαλυβουργών.

Να απλώσουμε παντου το απεργιακό μέτωπο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 4ος μήνας επίσχεση στην ΕΛΛΕΝΙΤ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Σούπερ Μάρκετ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΑΒΕΛΟΝ Α.Ε.

ΛΟΥΚΙΣΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε

Goodyear

ΓΙΑΝΝΕΝΑ SPIDER

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΩΔΩΝΗ

ΞΑΝΘΗ

ΕΜΔΥΔΑΣ

ΗΛΠΑΠ

ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζουν στην ΑΒΕΞ

Εφημερίδα Πελοπόννησος

3Ε Εκτυπωτική

NOVOTEL