Ένα χρόνο μετά την κατάληψη στην Ακρόπολη, την επέμβαση των ΜΑΤ στον αρχαιολογικό χώρο για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα χρόνο ανεργίας και ανασφάλειας, επιστρέφουμε.
Η κυβέρνηση και η κατρακύλα της δεν έχουν τελειωμό. Αφού βγήκαν δικαστικές αποφάσεις που μιλούσαν για παράνομη και με δόλο απόλυση, αφού διεκδικήσαμε και κερδίσαμε τα δεδουλευμένα και τα ένσημα όλης της χρονικής περιόδου που ήμασταν απολυμένοι, όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει τον πρώτο από τους μισθούς, το υπουργείο μας πήγε αυτό στο δικαστήριο. Τι διεκδικούσε; Ότι η χώρα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ενώ οι απολυμένοι δεν είναι αποδεδειγμένα όλοι φτωχοί.
Έτσι λοιπόν γυρίσαμε πίσω αυτή την κρίσιμη στιγμή για τους εργαζόμενους που θέλουν για άλλη μια φορά να τους φορτώσουν την κρίση στην πλάτη τους με τις εφεδρείες αλλά και τα κουρέματα στους μισθούς. Μόνο που αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί.

