ALAPIS

Η συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 1.30μμ, ενώ μέχρι τότε αποφασίστηκε να συγκροτηθούν ομάδες εργαζομένων για κάθε τμήμα του ομίλου, που θα αναλάβουν την ενημέρωση και την κινητοποίηση των συναδέλφων τους. Επίσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα επίσκεψη συμπαράστασης στις εγκαταστάσεις του ΑΛΤΕΡ.

Στη συνέλευση χαιρέτησαν εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών και ο Τάσος Αναστασιάδης από την ΕΠΑΣΣ και την Εργατική Αλληλεγγύη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη συντονισμού με άλλους εργατικούς χώρους που δίνουν σκληρές μάχες με την εργοδοσία όπως στο ΑΛΤΕΡ και την Ιντρακομ και κάλεσε σε κοινή απεργιακή δράση με στόχο ένα δυνατό απεργιακό κίνημα διαρκείας που θα επιβάλει την απαγόρευση των απολύσεων.

Την περασμένη εβδομάδα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι του ομίλου είχαν κατέβει σε 24ωρη απεργία και αποκλεισμό των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα, μετά από απόφαση της γενικής τους συνέλευσης. Την ίδια μέρα οι εργαζόμενοι στις μονάδες του ομίλου στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν έξω από τη φαρμακαποθήκη της εταιρείας στο Βιομηχανικό Πάρκο της Θέρμης, όπου ανάρτησαν πανό. Την απεργία είχε στηρίξει η ΟΕΦΣΕΕ που κήρυξε 24ωρη απεργία στον όμιλο και την ίδια μέρα 24ωρη απεργία κήρυξε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών.

Να απλώσουμε παντού το απεργιακό μέτωπο

Χαλυβουργία: 3 μήνες απεργία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 4ος μήνας επίσχεση στην ΕΛΛΕΝΙΤ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Σούπερ Μάρκετ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΑΒΕΛΟΝ Α.Ε.

ΛΟΥΚΙΣΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε

Goodyear

ΓΙΑΝΝΕΝΑ SPIDER

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΩΔΩΝΗ

ΞΑΝΘΗ

ΕΜΔΥΔΑΣ

ΗΛΠΑΠ

ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζουν στην ΑΒΕΞ

Εφημερίδα Πελοπόννησος

3Ε Εκτυπωτική

NOVOTEL

Άλλα νέα από τους εργατικούς χώρους

Εκλογές στους λιθογράφους

Η μάχη στα ΜΜΕ

Οι απεργοί της INTRACOM DEFENCE συνεχίζουν

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Τα νοσοκομεία ξεσηκώνονται

Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ