ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΠΕΛΛΑ – ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ

Από την τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Γιώργος Ασκητής μίλησε για τις τοπικές πρωτοβουλίες που πήραμε και έκανε κάλεσμα για τη δράση ενάντια στα χαράτσια που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας, καθώς και στην εκδήλωση-συζήτηση που έχουμε προγραμματίσει για τις 12 Φλεβάρη στα Γιαννιτσά με τον Σπύρο Μαρκέτο.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωσή μας είναι ακόμη μια απόδειξη για τις τεράστιες αλλαγές στη συνείδηση του κόσμου που ψάχνει τη λύση στην αριστερά και βλέπει να δικαιώνεται η σταθερή από την αρχή άποψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για παύση πληρωμών-διαγραφή του χρέους και όλα όσα προβάλλει με το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης. Αυτό εξάλλου δείχνουν και τα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα των σχημάτων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στους εργατικούς χώρους που κερδίζουν πρωτοφανή ποσοστά και έδρες.

Τώρα είναι η ώρα ακόμα πιο δυνατά και αποφασιστικά να μπουν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στη μάχη για ένα μαζικό απεργιακό ξεσηκωμό για να πέσει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου φασιστών και τραπεζιτών. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ νομού Πέλλας έχει ήδη βάλει πρόγραμμα παρεμβάσεων για το επόμενο διάστημα σε χώρους δουλειάς και σε γειτονιές.

Διαβάστε επίσης

Εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Εκδηλώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ