Εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στο μεταξύ οι γειτονιές θα γεμίσουν από τις δύο καινούργιες αφίσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την πολιτική της πρόταση για αντικαπιταλιστική ρήξη. Ενώ μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας στέλνει και η τελευταία προκήρυξη:

“Με την σημαντική απεργία στις 17 Γενάρη, ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο γύρο αναμέτρησης. Να ξαναπιάσουμε το νήμα των πανεργατικών αγώνων, των απεργιών διαρκείας, των καταλήψεων στους χώρους δουλειάς. Να ανατρέψουμε εδώ και τώρα το «μαύρο μέτωπο» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, να διώξουμε την τρόικα πριν ολοκληρώσουν το βάρβαρο έργο τους” αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

“Όσο και εάν προσπάθησαν να μας αποκαρδιώσουν και να μας πείσουν ότι «τίποτε δεν γίνεται», ξέρουμε καλά ότι ο λαός έχει τη δύναμη της ανατροπής. Το δείξαμε στις απεργίες, τις καταλήψεις των Υπουργείων και των πανεπιστημίων. Στο συγκλονιστικό ξέσπασμα των πλατειών και την μαχητική αντιμετώπιση των δυνάμεων καταστολής. Στο μεγάλο κίνημα ανυπακοής στα κάθε λογής χαράτσια. Στο ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών και την «από καρδιάς» αλληλεγγύη του λαού μας. Το είδαμε στο παγκόσμιο κύμα εξεγέρσεων από την αραβική άνοιξη έως τις καταλήψεις στην «καρδιά του θηρίου» τις ΗΠΑ. Μπορούμε να νικήσουμε!

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΠΕΛΛΑ – ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ

Εκδηλώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ