Αποτελέσματα εκλογών στην ΕΡΤ

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζόμενων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν στις 28 Νοέμβρη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Την ίδια μέρα, έγιναν εκλογές και για επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας των εργαζόμενων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις εκλογές για εκπρόσωπο εργαζόμενων στη Διοίκηση της ΕΡΤ, η υποψήφια των Financial Crimes, Ειρήνη Φωτέλλη πήρε 57 σταυρούς και δεν εκλέγεται (στην επαναληπτική ψηφοφορία που θα γίνει στις 6/12 μεταξύ των δύο πρώτων σε σταυρούς, οι Financial Crimes καλούν σε αποχή). Ενώ στις εκλογές για την επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας στην Αθήνα, ο υποψήφιος των Financial Crimes, Νάσος Μπράτσος πήρε 239 σταυρούς και εκλέγεται.

“Με το ‘καλημέρα' της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στην ΕΡΤ για επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, ήρθε η ‘απόδειξη' της σημασίας που μπορεί να έχει”, αναφέρουν οι Financial Crimes. “Από τον αέρα ξεκόλλησε ολόκληρο πλαίσιο (κούφωμα) μεγάλων διαστάσεων και εξφενδονίστηκε στο έδαφος, λίγα εκατοστά από εργαζόμενη. Τα τζάμια έσπασαν και αν δεν υπήρχε η τύχη, θα είχαν χτυπήσει την εργαζόμενη. Η ζημιά αποκαταστάθηκε, το καμπανάκι όμως χτύπησε;”.