ΣΕΛΜΑ Συμπαράσταση και όχι συκοφαντίες

Δελτίο Τύπου Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013
Απάντηση του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΕΛΜΑ) στην ανακοίνωση της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 17/7/13.

Κύριοι συγκεκριμένα αναφέρετε ότι οι συνδικαλιστές του ΜΕΤΡΟ δουλεύουν για την υπονόμευση και την υποταγή του συνδικαλιστικού κινήματος.

Αναφέρεστε επίσης σε αγωνιστικές κορόνες και επαναστατικά συνθήματα και ότι είμαστε οι πρώτοι απεργοσπάστες όπως και ότι δεν πήραμε μέτρα για την επιτυχία της απεργίας όπως επίσης και ότι δεν πραγματοποιήθηκαν Δ.Σ. ούτε ανακοινώσεις.

Επίσης λέτε ότι έχετε πολλά ράμματα για την γούνα μας (περιμένουμε).

Η εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ με αυτό το δημοσίευμα είναι σε γενικό παραλήρημα και για άλλη μια φορά αντιλαμβάνονται τα πράγματα κοντόφθαλμα.

Κάνετε κριτική σε ένα σωματείο (ΣΕΛΜΑ) όπου εδώ και 3 χρόνια έχει κάνει τα πάντα ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζονται.

Το ΣΕΛΜΑ κύριοι έφερε την κυβέρνηση σε αδιέξοδο όπου εφάρμοσε την επιστράτευση σε εργαζόμενους μετά από απεργία διαρκείας. Τέτοιες εκφράσεις που χρησιμοποιείτε δεν αρμόζουν στο ΣΕΛΜΑ, είναι απαράδεκτες και απαιτούμαι τον σεβασμό σας όπως τον έχουμε από όλη την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο.

Σας ζητάμε να ανακαλέσετε τα αναγραφόμενα σας διότι μας προσβάλλουν και είναι αναληθή. Να σας θυμίσουμε πως ακόμα και σήμερα οι εργαζόμενοι στην εταιρία ΣΤΑΣΥ είναι επιστρατευμένοι. Κύριοι έχετε καταντήσει η πολιτική σας να παράγει επαναστατική λογοκοπία με δεξιά πρακτική.

Είναι απαράδεκτο να μας χτυπά αλύπητα η τροΐκανή κυβέρνηση και αντί να είστε δίπλα μας όπως θα άρμοζε σε ένα αριστερό συνδικαλιστικό όργανο, εσείς απλά μας συκοφαντείτε.