Απεργιακό κίνημα
Συνεχίζουν τον αγώνα οι Σχολικοί Φύλακες

Στο δρόμο συνεχίζουν οι σχολικοί φύλακες συμμετέχοντας στην κατασκήνωση έξω από το υπ.Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας αλλά και με καθημερινές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας πίσω τις δουλειές για τους ίδιους και όλους όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

\r\n

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/6. “Η κινητοποίηση ήταν αρκετά καλή με συμμετοχή πάνω από 150 σχολικών φυλάκων” μας είπε η Αμαλία Οικονόμου, σχολικός φύλακας. “Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία φυσικά ο Ντινόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί έχει από πίσω του τα μνημόνια κλπ. Κατά την άποψή μου, χρειάζεται αγώνας. Με τις συναντήσεις δεν βγαίνει τίποτα. Νέα συγκέντρωση κάναμε και την Τρίτη έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης”.

\r\n

Κινητοποίηση έγινε και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 21/6. Στο άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες του υπ.Οικονομικών και διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί. Ακολούθησε πορεία με πολύ δυναμικό παλμό, ενώ πανό των σχολικών φυλάκων υπήρχε μαζί με άλλα και στη συναυλία του Μάνου Τσάο το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι.