Αντιφασιστικό κίνημα
Νίκαια: Έξω οι φασίστες

Αντιφασιστική- Αντιρατσιστική εξόρμηση οργάνωσαν το Σάββατο 21 Ιούνη η ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας και η Δημοτική Κίνηση «Ανταρσία στην Κοκκινιά» δίνοντας άμεση απάντηση στις προκλήσεις των τραμπούκων που εργάζονται ως σεκιούριτι στη λαϊκή που μαζί με Χρυσαυγίτη μικροπωλητή προσπάθησαν να παρεμποδίσουν βίαια πολιτική παρέμβαση, το προηγούμενο Σάββατο 14/6.

\r\n

 «Δεν θα επιτρέψουμε στους ρατσιστές και στους φασίστες να επιλέγουν την πρόσβαση στη λαϊκή, ανάλογα με το χρώμα, την καταγωγή και τις πολιτικές πεποιθήσεις. Γνωστοποιούμε πως η δυναμική παρουσία του κόσμου της Κοκκινιάς που πήρε μέρος σε όλες τις δράσεις του αντιφασιστικού αγώνα και επέφερε κύριο χτύπημα στο πιο δολοφονικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα το κλείσιμο των γραφείων τους, δεν θα μείνει απαθής σε καμιά από τις προκλήσεις των τραμπούκων της φασιστικής συμμορίας όποιο καμουφλάζ και αν έχουν.

\r\n

Οι δρόμοι της προσφυγικής Κοκκινιάς ανήκουν στους αντιφασιστές, στους εργαζόμενους και τη νεολαία, ντόπιους και μετανάστες, που αντιστέκονται στην φτώχεια, την ανεργία, τους ρατσιστές και τους φασίστες. Δεν θα αφήσουμε σήμερα ούτε χιλιοστό στα χέρια των απογόνων των Ναζί φονιάδων της μαρτυρικής Κοκκινιάς», αναφέρει η προκήρυξη της ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας, που μοιράστηκε στη Λαϊκή και καλεί σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 2 Ιούλη στο Δημαρχείο Νίκαιας.