Εργατικό κίνημα
Εκλογές για ΠΟΕΔΗΝ στο Γεννηματά

Εκλογές για αντιπροσώπους στο 14ο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ διεξάγονται στο νοσοκομείο Γεννηματά στις 4 Δεκέμβρη. Το Συνέδριο της Ομοσπονδίας των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία θα γίνει στις 9-11 Φλεβάρη 2015. 

\r\n
\r\n
Στις εκλογές συμμετέχει η Ενωτική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, συνδυασμός της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Ο Χρίστος Αργύρης μας μίλησε για την σημασία των εκλογών. «Γνωρίζοντας ότι παντού αλλάζουν οι συσχετισμοί αναμένουμε να υπάρχει η ίδια εξέλιξη και στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Τα μηνύματα έρχονται από παντού. Αυξάνουν οι αντιπρόσωποι της αριστεράς και μειώνονται αυτοί των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ. Στις εκλογές στο Γεννηματά θέλουμε να υπάρξει μαζικό «μαύρισμα» ειδικά της ΔΑΚΕ που στο νοσοκομείο μας παίζει απεργοσπαστικό ρόλο, φέρεται άσχημα στο προσωπικό και παζαρεύει με τη διοίκηση και το Υπουργείο για την εύρυθμη λειτουργία, ενώ δεν γίνονται προσλήψεις. Ταυτόχρονα, προβοκάρει τις απεργίες λέγοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα έτσι αφού υποτίθεται δεν υπάρχει συμμετοχή».
\r\n
 
\r\n
Πρόσθεσε ακόμα ότι «θέλουμε να ενισχυθεί η αντικαπιταλιστική αριστερά, να έχει περισσότερους αντιπροσώπους. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε μία έδρα, τώρα στοχεύουμε σε δεύτερη για να βοηθήσουμε να αλλάξουν οι συσχετισμοί μέσα στην ΠΟΕΔΗΝ. Έχουμε πρωτοστατήσει ειδικά στη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, έχουμε οργανώσει κάθε 24ωρη ή 48ωρη απεργία που έχει βγει τα τελευταία χρόνια, έχουμε οργανώσει επιτροπή αγώνα που κυριολεκτικά έχει οργώσει το νοσοκομείο».
\r\n
 
\r\n
Με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή κατεβαίνουν οι: Χρίστος Αργύρης, ειδικευόμενος Ακτινοδιαγνωστικής, Στέλιος Κοκκινόπουλος, ειδικευόμενος Ακτινοδιαγνωστικής, Γιάννης Κότσαλης, ειδικευόμενος Ορθοπεδικής, Κωνσταντίνος Κωσταρέλος, τεχνολόγος-ραδιολόγος, Λευτέρης Σερλής, τραυματιοφορέας, Μαρίνα-Ειρήνη Φασούλα, γιατρός, Αναστάσιος Χατζηγιάννης, διοικητικός Πληροφορικής.
\r\n