Αντιφασιστικό κίνημα
Εκδηλώσεις στις γειτονιές

Αντιφασιστική συγκέντρωση γίνεται την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη στις 4μμ στο Δημαρχείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, όπου πριν από δύο εβδομάδες ξυλοκοπήθηκε μία τρανς γυναίκα και ένας περαστικός που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεση, από δύο άνδρες που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Τη συγκέντρωση καλούν μία σειρά Lgbtq και αντιφασιστικές - αντιρατσιστικές οργανώσεις, ανάμεσά τους και η ΚΕΕΡΦΑ. 

\r\n
\r\n

Εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Δ. Ψαρρά «η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη», διοργανώνει την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη στις 7μμ στο Δημαρχείο Ν. Σμύρνης η κίνηση Ανήσυχοι Γονείς. Πρόκειται για την κίνηση γονέων που ανέδειξε την απόπειρα ανθρωποκτονίας μαθητή στο Παλιό Φάληρο από φασίστες της Χρυσής Αυγής το Γενάρη του 2013. Ομιλητές θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου και δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς και ο δικηγόρος μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης. 

\r\n
\r\n

«Κρίση-Φασισμός: Το αντιφασιστικό κίνημα σήμερα», έχει τίτλο η εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5/12 στις 7.30μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, η Aντιφασιστική Πρωτοβουλία Διονύσου. Ομιλητές θα είναι η Ελένη Πορτάλιου, Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ και μέλος Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ και ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.