Εργατικό κίνημα
Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ: “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή"

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων στην Αττική, πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε ημερομηνία που αναμένεται να καθοριστεί στις 20/5 σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Divani Caravel. Πιθανότερη ημερομηνία είναι το διήμερο 3 και 4 Ιούνη.
 
Η αντικαπιταλιστική αριστερά δίνει και πάλι το παρών με την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, το σχήμα που συσπειρώνει συλλογικότητες που βρέθηκαν πρωτοπόροι στους αγώνες του κλάδου, όπως οι Financial Crimes, το Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, ο Σπάρτακος και πλήθος ανένταχτων αγωνιστών.
 
“Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή και σε αυτές τις εκλογές διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων για να κινηθεί στη ρότα της σύμπλευσης με την κοινωνία και τις ανησυχίες της. Για δημοσιογραφία στο πλευρό των «αδυνάτων» (που υπομένουν το bullying των δελτίων των 8) και όχι γραφείο Τύπου της τρόικας - «θεσμούς» τους λέμε τώρα- και μεγάλων επιχειρήσεων” μας είπε ο Νάσος Μπράτσος, αγωνιστής εργαζόμενος της ΕΡΤ, και υποψήφιος με την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή.
 
“Άλλωστε σε όλες τις μάχες δώσαμε το παρών. Πληγωμένοι, όπως όλος ο κλάδος από τις συνέπειες της κρίσης, αλλά όρθιοι και καθαροί χωρίς συμφωνίες και μοιρασιές κάτω από τραπέζι, ούτε στην ΕΣΗΕΑ, ούτε στον ΕΔΟΕΑΠ. Έτσι θα συνεχίσουμε. Αξιοποιώντας τη δύναμη που θα μας δώσουν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους, αλλά κυρίως με τη συμμετοχή τους και μετά τις εκλογές”.