Ιδέες
Στηρίξτε τη δική σας εφημερίδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ  
 
Στόχος 120.000€
 
Άλλα 5.850 ευρώ συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα ανεβάζοντας τον δείκτη της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης στα 47.255 ευρώ. 
 
Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν 280 ευρώ σε εξορμήσεις σε χώρους και γειτονιές, ενδεικτικά 38 ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων, 10 ευρώ στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα, 8 στο νοσοκομείο του Ρίου, 5 στο Παίδων Πεντέλης. Ευχαριστούμε επίσης τους Βασίλη Γ. και Αποστόλη Λ. που γράφτηκαν συνδρομητές καθώς και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: 400 ευρώ Γιάννης Κ., από 200 Σοφία Δ. και Γιάννης Κ., Γιώργος Σ. 150 ευρώ, από 100 ευρώ Μαρία Α., Κώστας Κ., Νίκος Σ. και Ελένη Μ., από 50 ευρώ Αλεξάνδρα Κ., Φωτεινή Σ., Πέννυ Π., Αλέκος Π., από 20 ευρώ Έρση Π., Κώστας Δ., Χρίστος Ζ., Δήμητρα Γ. και Αγγελική Σ., 14 ευρώ Στέλιος Κ., 10 ευρώ Γιώργος Μ., από 5 ευρώ Πέτρος Π., Παναγιώτης Σ. και Μαρία Κ. Ευχαριστούμε τέλος το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου που ανανέωσε την συνδρομή του καθώς και ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που ενίσχυσαν αγοράζοντας προσκλήσεις για το τετραήμερο του Μαρξισμού. 
 
Συνεχίζουμε με την απεργία στα νοσοκομεία και όλο το Δημόσιο στις 20/5 και την επόμενη στο φεστιβάλ του «Μαρξισμού». Στο πλευρό των απεργών μέχρι τη νίκη, εξοπλισμένοι με επαναστατικές ιδέες για ν’ αλλάξουμε τον κόσμο!