Εργατικό κίνημα
Δήμος Αγ. Παρασκευής: Γενική Συνέλευση

Ενθαρρυντική και ελπιδοφόρος υπήρξε η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου Εργαζομένων Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 16/3. 

Τη συνέλευση, στην οποία παρευρέθη η πλειονότητα των εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Παιδικών Σταθμών και άλλων υπηρεσιών, χαιρέτισαν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εμπλούτισαν τη θεματολογία με τις καίριες τοποθετήσεις τους και με διάθεση ουσιαστικής υποστήριξης και συμπαράστασης προς όλους τους εργαζομένους, προαναγγέλλοντας και τη στήριξή τους στο Συλλαλητήριο για τη Διεθνή μέρα ενάντια σε ρατσισμό-πόλεμο-φασισμό και φτώχεια. 

Η απόφαση της συνέλευσης, πέραν του απολογιστικού μέρους και άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η δυναμική οργάνωση κινητοποιήσεων, όπως καταλήψεις, απεργίες και μαζικές συγκεντρώσεις, σε περίπτωση έκδοσης απόφασης-ΦΕΚ απόλυσης συνεδέλφων που βρίσκονται υπό το εργασιακό καθεστώς των Προσωρινών Πινάκων ΑΣΕΠ. Η συμμετοχή στην εν λόγω συνέλευση και η πίστη στη δυναμική κινητοποίηση των εργαζομένων είναι η πολύτιμη παρακαταθήκη που πρέπει να διαφυλαχθεί και να τροφοδοτήσει τις μελλοντικές δράσεις των εργαζομένων. 

Γιώργος Κοσκινάς, εργαζόμενος δήμου Αγ.Παρασκευής