ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

«Μετά από πρωτοβουλία της επιτροπής συμβασιούχων του Δ.Β.Α. (Βρεφοκομείου) του Δ.Α. πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις επιτροπές συμβασιούχων του Δήμου της Αθήνας τη Τρίτη 01/03/2011 όπου πάρθηκε από κοινού απόφαση για συνέλευση-συνάντηση των συμβασιούχων εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας» αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση οι επιτροπές συμβασιούχων Δ.Β.Α., Π.Ο.Δ.Α. και Κ.Ε.Π. Αλλοδαπών.

«Παράλληλα καλούμε τις διοικήσεις των σωματείων του Δ.Α. και τις παρατάξεις-συνδυασμούς του Δ.Σ. του Δ.Α. και όλους τους συμβασιούχους του Δήμου (ανεξαρτήτως κλάδου εργασίας) να παρευρεθούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους για το φλέγον ζήτημα των συμβασιούχων του Δήμου.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν «η μέχρι τώρα δράση των επιτροπών, οι εξελίξεις μέχρι στιγμής στο ζήτημα των συμβασιούχων, οι παρεμβάσεις –πρωτοβουλίες-κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα» καταλήγουν οι συμβασιούχοι στην ανακοίνωσή τους.

Αιγάλεω

Συνέλευση μαζί με το Σωματείο θα πραγματοποιήσουν και οι απλήρωτοι συμβασιούχοι στο Δήμο Αιγάλεω την Τετάρτη 9/3 στις 12.30μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. «Ειμαστε μήνες απλήρωτοι» δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη η Νίκη συμβασιούχος στο Δήμο. «Στο Δήμο δουλεύουν συνολικά 600 συμβασιούχοι, είναι ανάγκη να συντονιστούμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσει ο δήμαρχος, αν δεν μας πληρώσει θα πάμε σε κινητοποιήσεις».