Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Περιστέρι: Σύσκεψη 30/5 ΚΕΕΡΦΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οργάνωση αντιφασιστικής διαδήλωσης

Σύσκεψη καλούν στις 30 Μάη στις 6.30μμ στο στέκι της Αριστερής Κίνησης, η ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο την οργάνωση αντιφασιστικής διαδήλωσης καταγγέλλοντας τις φασιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις περιοχές Σεπολίων-Περιστερίου.

Όπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ: «Την Κυριακή 13 Μάη, ο Μοχάμεντ Γκούλμπαζ, εργάτης, βαφέας αυτοκινήτων, ενώ βάδιζε προς το σπίτι του μέσω της οδού Σολωμού, δέχτηκε επίθεση από περίπου δέκα άτομα. Άρχισαν να τον χτυπούν ως αγέλη, στο κεφάλι και την πλάτη. Η επίθεση κράτησε δύο λεπτά περίπου και αποχώρησαν. 

Ο μετανάστης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο τρίγωνο με το δρόμο που έγινε η επίθεση, σε απόσταση διακοσίων μέτρων. Το πρόσωπο του ήταν ματωμένο. Οι αστυνομικοί τον έστειλαν να πάει μόνος του σε νοσοκομείο για να δουν τα τραύματα του... Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο καθώς τις τελευταίες μέρες υπάρχουν καταγγελίες και για άλλες επιθέσεις στην ίδια περιοχή. Απαιτούμε την σύλληψη των ρατσιστών και την καταδίκη τους».