Δημοτικές εκλογές
«ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΩΓΜΗ – αγώνας, ρήξη, ανατροπή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ»: Παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και του ψηφοδελτίου 22/4

Μέλη από διάφορες συλλογικότητες, ανένταχτοι αριστεροί και αγωνιστές των κινημάτων αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε, μέσα από συλλογικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, τη δημοτική κίνηση «ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΩΓΜΗ – αγώνας, ρήξη, ανατροπή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ». Συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές του Μάη γιατί πιστεύουμε ότι αυτές αποτελούν μία σημαντική πολιτική μάχη. 

Την Δευτέρα 22 Απρίλη, στη Βίλλα Στέλλα, θα γίνει η Παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και του ψηφοδελτίου και καλούμε όλες και όλους που μαζί δώσαμε πολύμορφους εργατικούς, νεολαϊστικούς, αντιρατσιστικούς και αντιφασιστικούς αγώνες στις γειτονιές του Ηρακλείου, στους εργατικούς χώρους και στα σχολεία να δώσουμε μαζί και τον αγώνα των δημοτικών εκλογών. 

Ήδη, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν αγωνίστριες και αγωνιστές από το εργατικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο, αντιπολεμικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, γυναικείο και ΛΟΑΤΚΙ+ κίνημα, αγωνιστές από την αντικαπιταλιστική, ριζοσπαστική και αντιδιαχειριστική αριστερά με επικεφαλής τον Γιώργο Ράγκο.

Το σχήμα ολοκλήρωσε το πρώτο προεκλογικό υλικό και σχεδιάζει εξορμήσεις και περιοδείες στις γειτονιές, στους εργατικούς χώρους και στα σχολεία του Ηρακλείου.