Εργατικό κίνημα
EΡΤ: Συγκέντρωση εργαζομένων 21/10

10/6, Απεργία εργαζόμενων στην ΕΡΤ

Ανοιχτή συγκέντρωση καλούν τα σωματεία εργαζομένων της ΕΡΤ την Πέμπτη 21/10 στις 12 το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με τη Διοίκηση για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζόμενων ΕΡΤ τονίζει:

«Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας στην ΕΡΤ έχει γίνει τους τελευταίους μήνες ασφυκτική. Η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΕΡΤ, έχουν μετατρέψει τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε ένα τεράστιο εργαστήρι εφαρμογής αντιδραστικών πολιτικών, με κύριο θύμα την ενημέρωση και τους εργαζόμενους.

Τώρα είναι η ώρα να δραστηριοποιηθούν ξανά τα σωματεία μας. Πρέπει να γίνουν εκλογές στον ΠΣΥΠΕΡΤ αφού λήγει η θητεία του ΔΣ που πήρε παράταση από το δικαστήριο. Και πρέπει να ολοκληρωθούν οι εκλογές στα σωματεία για να προχωρήσει και η ΠΟΣΠΕΡΤ σε συνέδριο. 

Να ξεσηκώσουμε τους συναδέλφους, να ενεργοποιήσουμε τα σωματεία μας να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις. Έτσι μπορούμε να σταματήσουμε την κατρακύλα στην οποία μας οδηγεί η κυβέρνηση. Τα κατάφεραν οι εργαζόμενοι της efood απέναντι σε μια πολυεθνική. Μπορούμε πολύ καλύτερα απέναντι στη διοίκηση της ΕΡΤ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μαζί με τους Υγειονομικούς, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, μπορούμε να τους νικήσουμε και να τους ανατρέψουμε.»