Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση: Στηρίξτε την Εργατική Αλληλεγγύη

Ευχαριστούμε θερμά τις συντρόφισσες και τους συντρόφους των περιφερειών των Δυτικών Συνοικιών, του Πειραιά και των Χανίων που συγκέντρωσαν 650 ευρώ από τα πάρτυ ενίσχυσης της Εργατικής Αλληλεγγύης που οργάνωσαν στις γειτονιές τους. Σας προσκαλούμε όλες και όλους στα πάρτυ ενίσχυσης που συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα από τις περιφέρειες του Βόρειου και Νότιου Κέντρου. 

Στις 45.000 ευρώ έφτασε η οικονομική εξόρμηση της εφημερίδας με τις ενισχύσεις που μας στείλατε και αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστούμε για την ενίσχυση που μας έστειλαν: από 100 ευρώ Αντώνης Κ., Ιωάννης Π., Παντελής Γ., από 50: Γιώργος Μ., Πέτρος Π., Θανάσης Γ., Μάνος Ε., Ιουλία Π., Λέττα Κ., Ιωσηφίνα Λ., 25 ευρώ Μανώλης Φ., 30 Γιάννης Μ.

Επίσης τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που γράφτηκαν ή ανανέωσαν την συνδρομή τους στην Εργατική Αλληλλεγύη και το περιοδικό Σοσιαλισμός από τα κάτω: Μαρία Γ., Αθηνά Σ., Δέσποινα Κ., Μαρία Π., Νίκος Δ., Ιωάννα Κ., Χρυσάνθη Μ., Μυρτώ Μ., Λίτσα Σ.

Τέλος ευχαριστούμε την Ομοσπονδία των Ταχυδρομικών, το σωματείο των Τεχνικών της ΔΕΗ και το σωματείο Μηχανοδηγών ΟΣΕ που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις για το τριήμερο φεστιβάλ Μαρξισμός 2022.