...Θεσσαλονίκη

Μέχρι τώρα έχουμε παρουσιάσει, την Κυριακή, το νέο «κόκκινο» βιβλίο ο «ελληνικός καπιταλισμός η παγκόσμια οικονομία και η κρίση, σε μια καλή εκδήλωση με πολλούς περαστικούς που στέκονταν και άκουγαν με ενδιαφέρον τους εισηγητές Σωτήρη Κοντογιάννη, εκ μέρους του ΣΕΚ και τον Χρήστο Λάσκο, μέλος της Κεντρικής Πολίτικης Επιτροπής του ΣΥΝ.

Με τα 11 αντίτυπα του βιβλίου που δόθηκαν αμέσως μετά μας άνοιξε η όρεξη για την επόμενη βιβλιοπαρουσίαση. Αν και μόλις 3 ημέρες στην έκθεση ανοίγει συνεχώς η κουβέντα με ανθρώπους κάθε ηλικίας για κεντρικά ζητήματα δίνοντας μας την ευκαιρία να προβάλουμε τις δικές μας λύσεις. Έχουμε μπροστά μας 2 ολόκληρες βδομάδες για να ξεναγήσουμε όλο τον κόσμο που γνωρίσαμε στις σχολές,τα σχολεία, τους συναδέλφους μας, τον κόσμο στις πλατείες ,τους φίλους μας, στις ιδέες που μπορούν να μας πάνε λίγο παρακάτω. Είναι μια καλή ευκαιρία. 

Τέλος, στο περίπτερο του Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου, ο κόσμος ενημερώνεται και για τις άμεσες απαντήσεις του κινήματος όπως είναι η διαδήλωση στις 31/5 - απάντηση στην δολοφονική επίθεση του Ισραήλ με δεκάδες νεκρούς της διεθνούς αποστολής αλληλεγγύης για την Γάζα.