Αντιφασιστικό κίνημα
Η δίκη της Χ.Α.: Όλοι ξανά εκεί στις 7 Μάη

Η ΚΕΕΡΦΑ χαιρετίζει τους απεργούς της ΑΔΕΔΥ, που ανταποκρίθηκαν μαζικά και μαζί με τους μετανάστες και όλους τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες έδωσαν δυναμικό παρόν, με τη μαχητική πορεία από το Γήπεδο της Προοδευτικής. Η μαζική παρουσία καθόρισε και επέβαλε την έναρξη της δίκης και την αποτροπή της αναβολής της.
 
Καταγγέλλουμε τους λιγοστούς ναζί της Χρυσής Αυγής, που προχώρησαν σε επίθεση κατά μαρτύρων φίλων της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. Η αστυνομία παρά τα αυστηρότατα μέτρα, που πήρε για να παρεμποδίσει την αντιφασιστική διαδήλωση να πλησιάσει την αίθουσα του δικαστηρίου δεν είδε, δεν αντελήφθη, δεν συνέλαβε κανέναν!
 
Καλούμε τα συνδικάτα, τους Δήμους, τις κοινότητες μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους να δώσουμε ξανά δυναμικό παρών στις 7 Μάη, όπου ο Δήμος Κορυδαλλού κλείνει ξανά τα σχολεία, για να επιβάλουμε τη συνέχεια της δίκης και για να στηρίξουμε την παρουσία των μαρτύρων κόντρα στις προκλήσεις των νεοναζί.
 
Το αντιφασιστικό κίνημα θα βρεθεί στο πλευρό των εργατικών συνδικάτων στην Πρωτομαγιά, στην απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο στις 10πμ και στην πορεία στη Βουλή, διεκδικώντας να μπει να τέλος στη φασιστική απειλή και στο ρατσισμό, που δολοφονεί αυτές τις μέρες εκατοντάδες πρόσφυγες στα νερά της Μεσογείου.