Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Αντιπολεμικό, αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 2/3

Αντιπολεμικό, αντιϊμπεριαλιστικό, αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 2 Μάρτη στις 6μμ στα Προπύλαια και πορεία στην ΕΕ και την Αμερικάνικη Πρεσβεία καλούν ο Συντονισμός για το προσφυγικό σωματείων-φοιτητικών συλλόγων-συλλογικοτήτων, μια σειρά εργατικά σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι και στηρίζουν πολιτικές οργανώσεις ανάμεσά τους και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
 
«Ο ερχομός του νατοϊκού στόλου στο Αιγαίο,  με την συγκατάθεση της ελληνικής κυβέρνησης, και την συμφωνία και πίεση της ΕΕ, με το πρόσχημα του «ελέγχου των προσφυγικών ροών» μπορεί να φέρει μόνο κλιμάκωση του πολέμου, όξυνση των ανταγωνισμών, αμφισβητήσεις των συνόρων, νέες συμφορές. H ενέργεια αυτή εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό ενίσχυσης της στρατιωτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ από την Αν. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, το Αιγαίο και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη μέχρι την Φιλανδία.
 
Η ΕΕ μετατρέπεται σε «Ευρώπη Φρούριο». Υψώνει φράχτες, καλεί στη πράξη στην δολοφονία των απελπισμένων και ξεριζωμένων από τον πόλεμο και τη πείνα προσφύγων, αξιοποιώντας τα δραματικά αποτελέσματα της δικής της ιμπεριαλιστικής πολιτικής στην Λιβύη, την Συρία και αλλού. Την ίδια στιγμή στο όνομα της «τρομοκρατίας» καταργεί δημοκρατικά δικαιώματα και εντείνει την καταστολή στο εσωτερικό της στοχεύοντας πάνω από όλα τις λαϊκές αντιστάσεις που αναπτύσσονται ενάντια στην αντιδραστική πολιτική που φορτώνει την κρίση στις πλάτες των λαών», αναφέρει το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.