Γράμματα και σχόλια
“Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση”

Το Σάββατο 23 Απρίλη θα γίνουν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Οι συνδυασμοί - ψηφοδέλτια είναι μόνο δύο: ο συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ», που στηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ) και Μάκη Αγγελόπουλο (ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ), και ο συνδυασμός «Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση» ο οποίος αποτελείται από δύο συντρόφους: τους Χαρίδημο Μανουσάκη (μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και Νίκο Πελεκούδα (μέλος του ΕΕΚ).
 
Η απόφαση των συντρόφων να κατεβάσουν συνδυασμό στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι μία σωστή και αξιέπαινη κίνηση σε μία περίοδο που το σημαντικότερο θέμα είναι η κατασκευή του "γηπέδου Μελισσανίδη" (στο όνομα της ΑΕΚ). Ένα γήπεδο που ξεσήκωσε και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στη Φιλαδέλφεια, από τη Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου μέχρι πλήθος τοπικών κινήσεων της περιοχής. Ένα γήπεδο που για να φτιαχτεί χρειάστηκε οι Σαμαροβενιζέλοι να αλλάξουν νόμους, να δοθεί η "προίκα" των 20 εκατομμυρίων του Σγουρού από τη Δούρου και να κάνει ακόμα μία θεαματική κωλοτούμπα ο Σκουρλέτης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα ο "στρατός του Μελισσανίδη" σκόρπιζε τον τρόμο στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας απέναντι σε όσους αντιδρούσαν.
 
Σκεπτικό
Την Πέμπτη 14/4 έγινε η παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού “Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση”, στην αίθουσα της Πανελλαδικής Ανεξάρτητης Ταξικής Κίνησης. Οι δυο υποψήφιοι του συνδυασμού δήλωσαν: «Συμμετέχουμε γιατί μέσα από την υποψηφιότητά μας για τη διοίκηση της Α.Ε.Κ., θέτουμε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό σκεπτικό, για έναν αθλητισμό έξω και πέρα από τα όρια του επαγγελματισμού, που καθιστά τα ερασιτεχνικά σωματεία ομήρους της αναζήτησης μεγαλοεπενδυτών και επίδοξων σωτήρων… Θα παλέψουμε για ένα σωματείο που θα υπερασπίζει τις προσπάθειες, τα γήπεδα να είναι ανοιχτά για όλους, χωρίς κάρτες φιλάθλων και φακελώματα. Για να αξιοποιήσουμε την παράδοση και τη σύνδεση της Α.Ε.Κ. με κοινωνικά κινήματα, ανθρώπους που άφησαν το δικό τους στίγμα στη ζωή της χώρας. Η Α.Ε.Κ. έχει τεράστια σημασία, ως ο Σύλλογος πατρίδα κάθε πρόσφυγα, γεννημένη η ίδια από τις στάχτες ενός απίστευτου ξεριζωμού, με εκατομμύρια θύματα των κρατούντων αυτού του κόσμου και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών τους…» 
Γιώργος Ράγκος