Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη συναυλία στο Γκαγκάριν

Μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων για το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα, θα ξεκινάει δυναμικά με τη μεγάλη γιορτή-συναυλία που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ, για την ενίσχυση της καμπάνιας για τη δίκη - καταδίκη της Χρυσής Αυγής, την στήριξη των θυμάτων των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων, την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, την πάλη για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Μία σειρά καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν τη φωνή τους στη μεγάλη Αντιφασιστική συναυλία της ΚΕΕΡΦΑ στις 20 Γενάρη στις 8μμ στο Gagarin, (Λιοσίων 205). 

Με τη Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι: Παντελής Αμπαζής, Κίτρινα Ποδήλατα, Υακίνθη Λάγιου, Σοφία Παπάζογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Ναταλία Ρασούλη, Αγγελική Τουμπανάκη, Ιωάννα Φόρτη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας συμμετέχουν οι Δημήτρης Πουλικάκος και Νίκος Σπυρόπουλος, MC YINKA, Jerome Kaluta, Duyou, RadioSol, ΛΑΡΓΚΟ. Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης θα κάνουν οι ηθοποιοί Μαρία Κανελλοπούλου και Παντελής Δεντάκης.

Η συναυλία θα σημάνει και την επίσημη έναρξη της καμπάνιας για τις 17 Μάρτη, της ημέρας που το αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό κίνημα ετοιμάζεται να διαδηλώσει σε τριάντα πόλεις όλου του πλανήτη και σε μία σειρά πόλεις όλης της Ελλάδας. 

Ελάτε όλοι και όλες στη συναυλία για να δυναμώσουμε την αντίσταση στο φασισμό και το ρατσισμό, για να νικήσει η ελπίδα και όχι η απελπισία!

Εισιτήρια: 5 ευρώ, Σημεία πώλησης: Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, Φειδίου 14-16, πίσω από Τιτάνια-Ρεξ, 210 5247584, ΚΕΕΡΦΑ, Αιόλου 47, 5ος. Τηλ. 210 3232871, Δισκοπωλείο Syd Records, Πρωτογένους 13, Ψυρρή και στις εξορμήσεις της ΚΕΕΡΦΑ στις γειτονιές.