Εργατικό κίνημα
Η Εναλλακτική στις εκλογές ΔΣΑ

Φωτό: Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή

Tη συμμετοχή της στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας ανακοίνωσε η Εναλλακτική Παρέμβαση με υποψήφιο πρόεδρο τον Θανάση Καμπαγιάννη. 

«Οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο του 2021 είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξουμε την πορεία του Συλλόγου μας» τονίζει μεταξύ άλλων η Εναλλακτική Παρέμβαση και συνεχίζει: «Θέλουμε να προτείνουμε στον κλάδο αλλά και στην κοινωνία τη δικηγορία που αποτυπώνεται στις εικόνες των συναδελφισσών και των συναδέλφων που στέκονται όρθιες και όρθιοι μπροστά στα χτυπήματα ...που συντρέχουν τα προσφυγόπουλα και τους έγκλειστους πρόσφυγες και μετανάστες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που υπερασπίζονται τα θύματα των βασανιστών, των σεξιστών, των ρατσιστών, που υπερασπίζονται τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές μέσα και έξω από τα ακροατήρια, που δεν σιωπούν και μιλάνε για την δημοκρατία και την ελευθερία». 

Ήδη δεκάδες δικηγόροι υπογράφουν κείμενο στήριξης ενώ η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται (αποστολή ονοματεπώνυμου στο mail gvlachoslaw@gmail.com). Περισσότερα εδώ.