Σύσκεψη Μεταναστών

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μετανάστες και πρόσφυγες από την Επιτροπή Αφγανών Προσφύγων στην Ελλάδα, την Επιτροπή Ιρανών Πολιτικών Προσφύγων, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, την Επιτροπή μεταναστών κατά της αστυνομικής βίας στην Αχαρνών, την Επιτροπή μεταναστών από το Μπαγκλαντές, Μέλη Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών Αθήνας, Ζωγράφου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ελληνικού, Άραβες μετανάστες και μέλη της Ένωσης Μεταναστών Εργατών.

“Εμείς οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν ήρθαμε στην Ελλάδα για τουρισμό, ήρθαμε παρά τη θέλησή μας κατατρεγμένοι από τις βόμβες του ΝΑΤΟ, τις εξοντωτικές πολιτικές της φτώχειας του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, τις δικτατορίες που στήριξαν κυβερνήσεις της ΕΕ και οι ΗΠΑ”, αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα των μεταναστών.... “Βρεθήκαμε μαζί με τους εργαζόμενους στις Γενικές απεργίες με τα πανό της Ένωσης Μεταναστών Εργατών. Βρεθήκαμε στο πλευρό της ΠΟΕ-ΟΤΑ σπάζοντας τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησαν οι εργολάβοι. Βρεθήκαμε στο πλευρό των Χαλυβουργών.

Καλούμε την ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, την ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, όλα τα σωματεία και τις απεργιακές επιτροπές, τους Δήμους, τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές, τους καλλιτέχνες, τα κόμματα της αριστεράς, τις συνελεύσεις και όλες τις αντιρατσιστικές κινήσεις να δώσουν δυναμικό παρών στην αντιναζιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 2μμ και την συναυλία στη Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στις 4μμ”.