«Ακροδεξιοί διαδηλωτές;»

Ετσι και στις 20 Μάη, για τους πρωταγωνιστές του «δελτίου ειδήσεων» του Mega, «ένδειξη» της «ακροδεξιάς προέλευσης» των διαδηλωτών ήταν το γεγονός ότι «μούτζωναν» και φώναζαν «κλέφτες-κλέφτες»! Η προπαγάνδα πήρε μπάλα και τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί με το πανώ τους. Οχι, ότι μέσα στους χώρους δεν υπάρχουν περιπτώσεις ακροδεξιών που προσπαθούν να δημαγωγήσουν και να προβοκάρουν.

Αλλα, είναι σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας να ισχυρίζεται κανείς ότι ο κόσμος που μούντζωνε στο Σύνταγμα είναι ακροδεξιός. Αυτό που κυριαρχεί σε όλα τα συλλαλητήρια είναι η οργή των εργαζόμενων που έχουν τη δύναμη να απομονώνουν τους ακροδαξιούς και τους φασίστες. Ετσι έγινε και με την περίπτωση της επίθεσης σε ένα μετανάστη που πουλούσε νερό στο Σύνταγμα, που προβλήθηκε απο τα ΜΜΕ. Πουθενά βέβαια δεν αναφέρθηκε το γεγονός ότι ο κόσμος πέταξε σηκωτούς τους δύο δράστες έξω από τη συγκέντρωση. 

Το θράσος του ισχυρισμού των «ακροδεξιών διαδηλωτών» ξεπερνάει κάθε όριο, για ένα ακόμα λόγο: Την ίδια στιγμή που μοναδικό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή είναι το ΛΑΟΣ (συγγνώμη και η Ντόρα), τα παπαγαλάκια του Πεταλωτή ψάχνουν τους ακροδεξιούς στις διαδηλώσεις! Αν θέλουν πραγματικούς ακροδεξιούς, ας ψάξουν καλύτερα στα δικά τους ή στα διπλανά τους στούντιο - φιλοξενούν σε μόνιμη βάση τους ίδιους και τα όλα τους τα σόγια.

Ευθύνη σε αυτήν την προπαγάνδα φέρει και η ηγεσία του ΚΚΕ που απέδωσε τα γεγονότα στη Βουλή στις 5 Μάη σε δράση «Χρυσαυγιτών». Το ΚΚΕ προκειμένου να κρατήσει ψηλά το προφίλ της νομιμότητας που έχει μετατρέψει σε σημαία του από το Δεκέμβρη του 2008 και μετά, βάφτισε τον αγανακτισμένο κόσμο στη Βουλή στις 5 Μάη, «ακροδεξιούς και ομοϊδεάτες τους».