ΚΕΕΡΦΑ: 14 Οκτώβρη στο Γκάζι

Μεγαλώνει η λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο μεγάλο αντιναζιστικό Φεστιβάλ στις 14 Οκτώβρη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ. Ο Στάθης Δρογώσης, ο Σπύρος Γραμμένος, ο MC Yinca, οι Latin Connection, ο DJ Alex de LEON, ο Νίκος Τουλιάτος με τα κρουστά του είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους χιλιάδες μετανάστες και ντόπιους αντιφασίστες και αντιρατσιστές που θα βρεθούν στο Γκάζι.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή αντίστασης αφού εκτός από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, οργανώνεται μια από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές συνελεύσεις που έχουν γίνει ποτέ. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της ΚΕΕΡΦΑ καθώς και αγωνιστές από δεκάδες τοπικές αντιφασιστικές δράσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες από ολόκληρη την χώρα θα μαζευτούν να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους, να συζητήσουν την συνέχεια και να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις στην μεγάλη αντιφασιστική μάχη που έχει να δοθεί την επόμενη περίοδο.

“Είναι ώρα να συνεχίσουμε τις μαζικές αντιφασιστικές κινητοποιήσεις για να φράξουμε το δρόμο στους νεοναζί που θέλουν να σπείρουν το ρατσιστικό μίσος και τον τρόμο για να εμποδίσουν το εργατικό κίνημα να ανοίξει τη μάχη για την ανατροπή της νέας επίθεσης των Τροϊκανών, των αφεντικών και της συγκυβέρνησης. Μετά τις 24 Αυγούστου, με το μαζικό ξέσπασμα χιλιάδων διαδηλωτών κατά των πογκρόμ του Δένδια και της Χρυσής Αυγής, μετά την επίδειξη δύναμης των εργατών στη Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτέμβρη, είναι ώρα να κλιμακώσουμε τους αγώνες και να τους στείλουμε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας”, τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΕΡΦΑ για τις επιθέσεις των νεοναζί στη Ραφήνα και το Μεσσολόγγι.

Η 14 Οκτώβρη είναι ακριβώς η στιγμή που οι τεράστιες εμπειρίες που έχουν συσωρευτεί από τον κόσμο του αντιφασιστικού κινήματος θα εκφραστούν και θα καταφέρουν να συντονιστούν σε πανελλαδικaό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Άρση ασυλίας για να πάνε φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

STOP στη συνεργασία ΕΛ.ΑΣ – Νεοναζί

Οι εκπαιδευτικοί ενάντια στους νεοναζί

FRONTEX σημαίνει πρόσφυγες πνιγμένοι

Αντιφασιστικές δράσεις παντού

Ανοιχτές εκδηλώσεις: Η άνοδος της αριστεράς, οι εργατικοί αγώνες και η αντίσταση στους νεοναζί

ΚΕΕΡΦΑ: Συνελεύσεις – συσκέψεις - εκδηλώσεις