εργατικό κίνημα
Εργαζόμενοι ΣΤΑ.ΣΥ.

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του προέδρου της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), έκαναν συνδικαλιστές του οργανισμού την Τρίτη 15/7. 

\r\n
\r\n
“Καταλάβαμε συμβολικά το γραφείο του προέδρου με αφορμή τα δημοσιεύματα των εφημερίδων ότι θα έχουμε 1050 απολύσεις, για τις μονομερείς μετακινήσεις εργαζομένων και τις διώξεις για τις απεργίες που έχουμε κάνει όντας επιστρατευμένοι” δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη, ο Αντώνης Σταματόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό. “Δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις κι ότι θα γυρίσουν και τα παιδιά που έχουν απολυθεί γιατί υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού.
\r\n
 
\r\n
Εμείς δεν εφησυχάζουμε. Την Τετάρτη 16/7, θα κάνουμε διαμαρτυρία στο υπουργείο και παρότι είμαστε επιστρατευμένοι δεν θα σταματήσουμε να αντιστεκόμαστε. Στη δράση αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήταν όλα τα συνδικάτα της ΣΤΑΣΥ μαζί κι αυτό είναι ένα μήνυμα. Παρά τις διαβεβαιώσεις που παίρνουμε νομίζω ότι οι απολύσεις θα κτυπήσουν την πόρτα όλων. Δεν μας σταματάνε όυτε οι επιστρατεύσεις, ούτε οι διώξεις. Συνεχίζουμε”.  
\r\n