διεθνή
Ισραήλ: Κράτος τρομοκράτης

Το Ισραήλ δεν είναι ένα κράτος όπως τα άλλα: είναι ένα κράτος τρομοκράτης, ένα κράτος εποίκων μέσα στην καρδιά του Αραβικού κόσμου που δημιουργήθηκε από τις Μεγάλες Δυνάμεις αμέσως μετά το τέλος του Β\' Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής με τα σημαντικότερα γνωστά κοιτάσματα πετρελαίου του πλανήτη. Ο πόλεμος είναι η “ψυχή” του και οι κυβερνήσεις του κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατάνε αυτή την “ψυχή” ζωντανή. Χωρίς αυτή την “αποστολή” -της τρομοκράτησης του αραβικού κόσμου- το Ισραήλ δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης: θα έχει πολύ γρήγορα το ίδιο τέλος που είχε και το ρατσιστικό καθεστώς του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

\r\n
\r\n
Τα άμεσα θύματα αυτού του κράτους - τρομοκράτη είναι οι Παλαιστίνιοι. Οι σφαγές, το αίμα, ο βιολογικός πόλεμος δεν είναι οι παράπλευρες απώλειες μιας διαμάχης ανάμεσα σε δυο έθνη -τους Εβραίους και τους Παλαιστίνιους. Το Ισραήλ, έτσι και αλλιώς δεν είναι το κράτος όλων των Εβραίων (το μεγαλύτερο κομμάτι των Εβραίων συνεχίζει να ζει σε άλλες χώρες και δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό ή ακόμα και με εχθρότητα το Ισραήλ) αλλά ένα κράτος σιωνιστών που αντιμετωπίζει με απόλυτο και βάρβαρο ρατσισμό τους Παλαιστίνιους και τους αραβικούς πληθυσμούς που ζούνε αιώνες στην περιοχή. 
\r\n
 
\r\n
Η θηριωδία απέναντι στη Γάζα είναι ένα “μήνυμα” -προς εχθρούς και φίλους για το πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει αυτός ο τρομοκράτης αν και όταν οι “αφέντες” του, του ζητήσουν να επέμβει. Το μήνυμα, όμως, όσο άγριο και αν είναι δεν παύει να είναι ένα μήνυμα: είναι εύκολο να δείχνεις τα δόντια σου απέναντι στους εξαθλιωμένους πληθυσμούς της Γάζας. Όταν ξέσπασε, όμως, η επανάσταση στην Αίγυπτο ενάντια στον Μουμπάρακ, το Ισραήλ δεν τόλμησε να στείλει ούτε έναν φαντάρο να υπερασπιστεί τον πάλαι ποτέ άσπονδο σύμμαχό του: το μόνο που έκανε ήταν να στέλνει εκκλήσεις στις ΗΠΑ να στηρίξουν τον Μουμπάρακ. Το μαντρόσκυλο, όμως, δεν το θέλεις για να σου λέει τι να κάνεις...
\r\n