Εργατικό κίνημα
Χανιά: Προσφυγή ενάντια στην Ανταρσία

«Χρησιμοποιώντας τα δικαστήρια για μια ακόμη φορά η κα Αποστολάκη, πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και πρώην δημοτική σύμβουλος της παράταξης του κου Σκουλάκη και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προσπαθεί να αλλοιώσει την απλή αναλογική και την απόφαση του χανιώτικου λαού να στείλει την αντικαπιταλιστική αριστερά και την «Ανταρσία στα Χανιά» στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων”, καταγγέλλει ανακοίνωση του Δημοτικού Σχήματος 

\r\n
\r\n
«Με ένστασή της ζητά από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών για το Δήμο Χανίων του περασμένου Μάη και να αποδοθεί η έδρα που πήρε η «Ανταρσία στα Χανιά», στην ίδια.
\r\n
 
\r\n
Είναι σαφές πως αυτοί που τόσα χρόνια διέλυαν τα δικαιώματα των εργαζομένων στην εργασία, την πόλη, τον ελεύθερο χώρο και χρόνο, την εκπαίδευση και την υγεία ενοχλούνται από το γεγονός ότι η φωνή των κινημάτων, των εργαζομένων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών, των καθαριστριών, της ΕΡΤ κλπ ακούγεται και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι σαφές ότι η δράση της «Ανταρσία
\r\n
στα Χανιά» έχει ενοχλήσει το μνημονιακό κατεστημένο στην πόλη. 
\r\n
 
\r\n
Όπως έκαναν πάντα έτσι και τώρα προσπαθούν να εξασφαλίσουν θέσεις και προνόμια για τον εαυτό τους και την τάξη που υπηρετούν και χρησιμοποιούν γι’ αυτό το σκοπό, κάθε μέσο. Η παραπομπή στο ΣτΕ αποτελεί ανάμεσα στα άλλα και προσπάθεια να στραγγαλίσουν οικονομικά το δημοτικό μας σχήμα. Τα έξοδα της εκδίκασης στο ΣτΕ ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες ευρώ. Η κα Αποστολάκη μάλιστα ζητά στην αίτησή της να της πληρώσουμε και τα δικά της έξοδα σε περίπτωση που «δικαιωθεί». Υπενθυμίζουν σε όλους ότι η δική τους «δημοκρατία» είναι πολύ ακριβή για τους μη έχοντες.
\r\n
 
\r\n
Η «Ανταρσία στα Χανιά θα δώσει και αυτή τη μάχη. Ξεκινούμε άμεσα οικονομική καμπάνια ενίσχυσης για τα έξοδα της δίκης. Απευθυνόμαστε σε εργαζόμενους νεολαίους, σε όλους τους αριστερούς ανθρώπους, τους αγωνιστές των κινημάτων, σωματεία και φορείς να ενισχύσουν την προσπάθειά μας».
\r\n