Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Περιστέρι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Περιστερίου, καλούσε η τοπική ΚΕΕΡΦΑ, το απόγευμα της Τρίτης 29/1, την ώρα που η Εργατική Αλληλεγγύη βρισκόταν στο τυπογραφείο. Αφορμή για την κινητοποίηση είναι η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής και η υποδοχή της από τη δημοτική αρχή, στην επίσημη τελετή ''αγιασμού των υδάτων'' στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστέριου, την ημέρα των Φώτων. 

Το γεγονός προκάλεσε την οργή σε μια από τις μεγαλύτερες εργατογειτονιές της χώρας. Πλήθος τοπικών φορέων, από τις δημοτικές παρατάξεις της αριστεράς μέχρι τους φιλάθλους του Ατρομήτου, κατήγγειλαν αμέσως το γεγονός. Η ΚΕΕΡΦΑ άμεσα οργάνωσε παρέμβαση – εξόρμηση στους εργαζόμενους του δημοτικού κολυμβητηρίου, οι οποίοι εξέφραζαν και οι ίδιοι την αγανάκτησή τους.

“Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση στη Βουλή και τα δημοτικά συμβούλια, αλλά μόνο στη φυλακή, με επιτάχυνση της δίκης και καταδίκη για την δολοφονική εγκληματική οργάνωση που έστησαν παριστάνοντας το 'νόμιμο κόμμα'.” υπογραμμίζει η ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου στο κάλεσμά της για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο. “ Καμιά ανοχή της συμμετοχής των νεοναζί σε επίσημες φιέστες στο Περιστέρι” καταλήγει.