Δημοτικές εκλογές
"Ανυπότακτη Κρήτη": Συνέλευση 27/1

Συνέλευση της Ανυπότακτης Κρήτης - Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/1 στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου για την συμμετοχή του σχήματος στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Τη σύσκεψη άνοιξε ο Γιώργος Πιαγκαλάκης, περιφερειακός σύμβουλος, παρουσιάζοντας τη δράση του σχήματος το προηγούμενο διάστημα καθώς και την πρόταση για την εκλογική κάθοδο και τη συγκρότηση του προγράμματος στα πλαίσια μιας αντισυνδιαχειριστικής, αντι-ΕΕ και αντικαπιταλιστικής λογικής όπως έχει το σχήμα απο το 2010 που δημιουργήθηκε.  Αναπτύχθηκε επίσης ο ρόλος της περιφέρειας και της διοίκησης Αρναουτάκη όπου μεταβιβάζονται οι επιθέσεις τις κυβέρνησης ενισχύοντας  την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις σχετικά με την πολιτική συγκυρία, ανάμεσά τους και του Σεραφείμ Ρίζου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανταρσία στα Χανιά, που τόνισε τις μάχες που δίνει το εργατικό κίνημα απέναντι στις επιθέσεις έχοντας την πρόσφατη εμπειρία των εκπαιδευτικών, τις μάχες ενάντια στον ρατσισμό, εθνικισμό και τον φασισμό καθώς και το πως μπορεί να διευρυνθεί και να παρέμβει το σχήμα. Επόμενη συνέλευση του σχήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/2 όπου θα αποφασίσει το πλαίσιο και τον επικεφαλής.