Εκλογές στο Αγία Όλγα: Ψήφισε ΝΥΣΤΕΡΙ

“Σε μια δύσκολη περίοδο και ένα χρόνο μετά το πρώτο μνημόνιο και τον καταιγισμό των αποτυχημένων μέτρων κυβέρνησης και τρόικας το οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο είναι μεγαλύτερο από ποτέ”, αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός. «Το  ΝΥΣΤΕΡΙ συνεπές αυτά τα δυο χρόνια με ένα αντιπρόσωπο στο ΔΣ του συλλόγου έκανε και οργάνωσε πολλά! Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε για τις μειώσεις μισθών  και τις συγχωνεύσεις και δεν είναι τυχαίο τότε η ΠΑΣΚΕ μας έλεγε ψεύτες. Καλέσαμε και οργανώσαμε μπλοκ με κόσμο από το νοσοκομείο σε όλες τις Γενικές Απεργίες αψηφώντας την καταστολή, τη βία και τα δακρυγόνα των ΜΑΤ. Μπήκαμε με θάρρος και υπερασπιστήκαμε την επίσχεση εργασίας που είχε θετική έκβαση δηλώνοντας την πίστη μας στους συναδέλφους ότι μπορούν να νικήσουν. Συμμετείχαμε σε συντονιστικά αγώνα με άλλους κλάδους και άλλα νοσοκομεία δυναμώνοντας την αλληλεγγύη.

Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουμε και για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων λόγω της υπεράσπισης της κυβερνητικής γραμμής. Στέλνουμε τους υποψηφίους του Νυστεριού στην ΠΟΕΔΗΝ αυτούς που αγωνίζονται στη πρώτη γραμμή και υπερασπίζονται τα εργατικά δικαιώματα με πνεύμα συλλογικό και ενωτικό”.

Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό είναι οι εξής: Νικολέτα Γαλανοπούλου Νοσηλεύτρια, Γιώργος Γιαννόπουλος Νοσηλευτής, Περικλής Διαμαντής Νοσηλευτής, Ροδούλα Ζορμπά Τεχνολόγος, Βιβή Κουτσιούμπα Νοσηλεύτρια, Γιώργος Κούγιας Διοικητικός, Βασίλης Κυριάκης Μάγειρας, Γιώργος Μανδηλάρης Τεχνολόγος, Γιάννης Προβατάς Ειδικευόμενος Γιατρός, Δέσποινα Τσατσούλη Διοικητικός, Μαργαρίτα Χαϊδη Β. Φαρμακείου, Χρήστος Χολέβας Νοσηλευτής.