ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΑ: Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

Η μάχη των εκλογών έρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, μέσα στην εποχή της σκληρότερης επίθεσης της κυβέρνησης των μνημονίων και με τον πόλεμο ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους στα ΜΜΕ να μαίνεται σε όλα τα μέτωπα: Απολύσεις, μειώσεις μισθών, ελαστικοποίηση της εργασίας, ατομικές συμβάσεις, εκβιασμοί και προσπάθεια εργοδοτικής τρομοκράτησης.

Από τη μια, ο κόσμος των διαπλεκομένων, της συντονισμένης προπαγάνδας και της σκληρής εκμετάλλευσης, ο κόσμος των βαρόνων των ΜΜΕ. Και από την άλλη, ο κόσμος της σκληρής εργασίας, αλλά και των αγώνων και της αντίστασης που ένα χρόνο τώρα δεν έχουν σταματήσει να απεργούν, να διαδηλώνουν, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά τους. Αυτή η αντίσταση χρειάζεται να εκφραστεί και στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, μέσα από τη μαζική ψήφο και την εκπροσώπηση του πιο μαχητικού κομματιού της βάσης στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι Financial Crimes συμμετέχουν και στηρίζουν το ψηφοδέλτιο «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή».

Επιτροπές και συνελεύσεις

«Να φτιάξουμε τα ενωτικά κέντρα αγώνα της επόμενης μέρας. Σε κάθε Μέσο να συγκροτηθούν διακλαδικές επιτροπές και συνελεύσεις, έτσι ώστε να εκφραζόμαστε συλλογικά, να απαιτούμε δυναμικά, να αντιστεκόμαστε στις επιθέσεις, να ελέγχουμε και να παρεμβαίνουμε στις διαδικασίες λειτουργίας και παραγωγής. Σε αυτή τη μάχη και στη συγκρότηση του μπλοκ και του κέντρου του αποφασιστικού αγώνα διαρκείας, για απεργίες στα χέρια των εργαζομένων, θα συμβάλλει η κοινή δράση (από τη βάση μέχρι το Δ.Σ.) όλων των μαχόμενων και αριστερών δυνάμεων, αλλά και κάθε συναδέλφου, ανεξάρτητα της εκλογικής του επιλογής» αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στην διακήρυξη της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή.

«Η ψήφος, η εκλογική ενίσχυση και η ανάδειξη στο Δ.Σ. της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή, του ενωτικού σχήματος που συμμετέχουν οι Financial Crimes, το Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, ο Σπάρτακος κι ανένταχτοι συνάδελφοι, είναι κέρδος για τους αγώνες της επόμενης μέρας, για ένα νικηφόρο κίνημα και το Συνδικάτο ΜΜΕ, για μια ανεξάρτητη, αντικαπιταλιστική και ασυμβίβαστη Αριστερά της δράσης. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή, ζητάμε συμμετοχή. Διαγράψτε το χρέος και όχι τις ζωές μας. Κάτω το παλιό και τα νέα Μνημόνια – το Σύμφωνο για το Ευρώ, Ανατροπή του σφαγείου εργοδοσίας – κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ».

διαβάστε επίσης

Το ψηφοδέλτιο   Στο καναβάτσο   Ένα μεγάλο όχι   Δράση και συμμετοχή