Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Δώστε βίζα στον αδελφό Λουκμάν

Οι γονείς και ο αδελφός του Σαχζάτ Λουκμάν επικοινώνησαν με την ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα” για να εκφράσουν την χαρά τους για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. 

“Σας χαιρετώ. Να έχετε την ευχή του μεγαλοδύναμου Θεού. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη που έδωσε για δεύτερη φορά δικαιοσύνη στο παιδί μου” είπε ο Χαντίμ Χουσεΐν αναφερόμενος στην καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης και τους δολοφόνους του παιδιού του που καταδικάστηκαν για ένταξη σε αυτήν. “Ευχαριστώ την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και τον Τζαβέντ Ασλάμ. Επί 7 χρόνια τρέξανε μαζί μου, δεν με άφησαν μόνο και γι’ αυτό πήραμε το δίκιο μας. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου, το κύριο Ζώτο και τους άλλους που όλα αυτά τα χρόνια με υποστήριξαν και δικαιώθηκα. Ευχαριστώ τον Πέτρο και την κίνηση του (ΚΕΕΡΦΑ) που έτρεχαν μαζί μου και τώρα είμαστε δικαιωμένοι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας συμπαραστάθηκαν. Όσο το παιδί μας ζούσε μας έστελνε χρήματα από τη δουλεία του και έτσι ζούσαμε. Τα τελευταία 7 χρόνια περνάμε πολύ δύσκολα και για αυτό ζητάμε την υποστήριξη σας.”

Να θυμίσουμε ότι αρχικά η δολοφονία είχε επιχειρηθεί να κουκουλωθεί σαν αποτέλεσμα διαπληκτισμού δι' ασήμαντον αφορμή για να αναγνωριστεί στη συνέχεια το ρατσιστικό κίνητρο στην δολοφονία και τώρα και η οργανωμένη τους ένταξη.  

“Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια και ο υιός μας όταν ζούσε μας βοηθούσε. Έστελνε λεφτά και είχαμε βοήθεια. Τώρα ο δεύτερος υιός μας δεν έχει δουλειά. Έχουμε ανάγκη από την υποστήριξη σας” είπε η Σουγκράν Μπίμπι, μητέρα του Σαχζάτ Λουκμάν. Η ΚΕΕΡΦΑ ζητά να χορηγηθεί βίζα και άδεια παραμονής στον Φεϋζάλ Λουκμάν, το μεγάλο αδελφό της οικογένειας ώστε να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένεια. Καταθέστε την ενίσχυσή σας στον λογαριασμό της μητέρας του Σαχζάτ Λουκμάν:
IBAN PK22MEZN0044010103480765