Καλό ταξίδι, σύντροφε Τάσο

Σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Τάσος, που ήταν μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και υπεύθυνος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού των Αναιρέσεων, άφησε την τελευταία του πνοή στο Αττικό νοσοκομείο.

Γνωστός για τη συντροφικότητά και τη σεμνότητά του, τον κοφτό του λόγο, την εύθυμη παρέα του, αγαπήθηκε από εκατοντάδες συναγωνιστές, συντρόφους και φίλους. Αυτές τις δύσκολες ώρες οι σύντροφοι του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση είναι κοντά στην οικογένειά του, τη σύντροφό του και τους φίλους του.

Θα μας συντροφεύει σε κάθε βήμα της δύσκολης διαδρομής μας.

Η κηδεία του συντρόφου Τάσου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιούνη, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Εκατοντάδες σύντροφοι, συναγωνιστές, φίλοι και συγγενείς παραβρέθηκαν στον τελευταίο χαιρετισμό του Τάσου. Μέσα σε φορτισμένο και συγκινητικό κλίμα μίλησαν, εκ μέρους του σχήματος της Ν. Σμύρνης "Μια Πόλη Ανάποδα" ο σ. Αλέκος Παπασπυρίδης, εκ μέρους του Κ.Σ. της νΚΑ ο σ. Γιάννης Σκινδήλιας και εκ μέρους του Γραφείου της Οργάνωσης Αθήνας του ΝΑΡ ο σ. Παντελής Λούβρος.

Ανακοίνωση του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ)