Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Ξανά φυλακή ο Μιχαλολιάκος

Φωτό: ΑΡ

Ο Μιχαλολιάκος ξανά στη φυλακή, ώρα να τον ακολουθήσει ο Μητσοτάκης για τις δολοφονίες στα Τέμπη και την Πύλο.

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Λαμίας να στείλει ξανά τον φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο στη φυλακή ήρθε μετά την κατακραυγή της δημοκρατικής πλειοψηφίας του κόσμου, της Μάγδας Φύσσα, των Αιγύπτιων αλιεργατών και όλων όσων στάθηκαν απέναντι στη δολοφονική τρομοκρατία των ταγμάτων εφόδου των ναζιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν το 2013. 

Το αντιφασιστικό κίνημα, με την ΚΕΕΡΦΑ και τους φοιτητικούς συλλόγους βρέθηκε ξανά με δυναμική κινητοποίηση έξω από το Εφετείο και απαίτησε να γυρίσει στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος, διότι η προοπτική είναι η νέα καταδίκη στο Εφετείο με αυξημένες ποινές για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών. Καμιά μεθόδευση να πέσουν στα μαλακά δεν θα περάσει!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τα ανοίγματα της στην ακροδεξιά, ήταν αυτή που έσπρωξε στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και η κινητοποίηση του αντιφασιστικού κινήματος της στάθηκε εμπόδιο. Είναι η ίδια, που επιδίωκε την καταδίκη των 9 επιζώντων του ναυαγίου της Πύλου, στη δίκη της Καλαμάτας, στις 21 Μάη ως διακινητών και υπεύθυνων για την πρόκληση του ναυαγίου με τους 600 πνιγμένους πρόσφυγες. 

Η συναυλία αλληλεγγύης στο Ρουφ, που απαίτησε να αθωωθούν οι 9 επιζώντες και να τιμωρηθεί η κυβέρνηση και το Λιμενικό για το έγκλημα, έδωσε βήμα στο αντιφασιστικό κίνημα και τη Μάγδα Φύσσα και την απαίτηση να γυρίσει ο Μιχαλολιάκος στη φυλακή.

Μπορούμε να νικάμε και έτσι θα συνεχίσουμε! Για να μείνει ο Μιχαλολιάκος στη φυλακή μαζί τους Λαγούς και τους Κασιδιάρηδες, για να πέσουν ακόμη πιο βαριές ποινές στους δολοφόνους ναζί. Για να πάνε φυλακή οι φασίστες φονιάδες του Ζακ/Zackie Oh. 

Για να μαυρίσουμε την κυβέρνηση των δολοφόνων της Πύλου, της Δαδιάς και των Τεμπών και να στείλουμε τον Μητσοτάκη και όσους έπνιξαν τους 600 πρόσφυγες στην Πύλο να κάνουν παρέα στον Μιχαλολιάκο. 

ΚΕΕΡΦΑ